Pasirinkite šalį, į kurią norite, kad prekės būtų pristatytos. Tinklalapį atitinkamai pritaikysime, kad galėtumėte pasirinkti pristatymą ir sumokėti už užsakymą.

Moliūgų gnocchi su Judo ausimis, šviežiu ožkos sūriu ir raketa

Moliūgų gnocchi su Judo ausimis, šviežiu ožkos sūriu ir raketa

8. Dov gnocchi kopija

Sudedamosios dalys:

50 g džiovintų Judo ausų grybų

140 g bulvių

500 g rupios druskos

400 g Hokaido moliūgo

2 skiltelės česnako

2 kiaušiniai

25 g pusiau rupių miltų

50 g sviesto

100 g moliūgų sėklų

100 g šviežio ožkos sūrio

125 g raketų

druska

pipirai

čiobrelių

Procedūra:

Džiovintą Judo ausį 30 minučių pamirkykite karštame vandenyje.

Kepimo skardą išklokite maždaug 1 cm storio rupios druskos sluoksniu, sudėkite bulves ir kepkite jas iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes, kol suminkštės.

Paruoškite moliūgų tyrę. Nuluptą moliūgą supjaustykite į ketvirčius, išskobkite sėklas ir kartu su česnako skiltele bei šviežiais čiobreliais kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Iškepusį moliūgą sumaišykite į vientisą tyrę ir sudėkite į sietelį, kad nutekėtų vandens perteklius.

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite keptas bulves. Dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, tarkuotas bulves, kiaušinius ir pusiau rupius miltus. Užminkykite tešlą. Tešlą reikia greitai išminkyti, kad ji gerai laikytųsi ir netrupėtų (jei miltų bus per daug, gnocchi bus tankūs, o ne purūs).

Perkelkite tešlą ant miltais pabarstyto darbo paviršiaus, tešlą konditerine kortele padalykite į kelias dalis ir iškočiokite ritinėlius. Kortelėmis išpjaukite 1 cm pločio gnocchi. Lengvai pabarstykite miltais ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Verdančiame pasūdytame vandenyje virkite gnocchi, kol suminkštės (apie 3-4 minutes). Tada aptepkite šaltu sviestu, kad gnocchi nesuliptų.

Paskrudinkite moliūgų sėklas. Judo ausis apkepkite svieste, pagardinkite druska ir pipirais.

Patiekite gnocchi su kepta Judo ausimi, šviežia raketa, skrudintomis moliūgų sėklomis ir tarkuotu ožkos sūriu.

Sudėtingumas Porcijų skaičius Paruošimo laikas Bendras laikas

sunkiau t 450 min70 min