Pirmadieniais-penktadieniais 7:00-15:00
4 didesni džiovinti Hericium grybai
4 mėsainių bandelės
2 raudonųjų svogūnų
125 g avinžirnių salotų
60 g kukurūzų agurkų
aliejus
ryžių actas
druskos
saldžiosios paprikos
Kajeno pipirai
granuliuotas česnakas
1 česnako skiltelė: 1 česnako skiltelė.
3 kiaušinių tryniai
aliejaus
druskos
pipirų
baltojo vyno acto
Džiovintus Hericium grybus pamirkykite karštame vandenyje ir palikite, kad suminkštėtų. Po 30 minučių nuspauskite vandens perteklių. Sudėkite juos į sandarų indą. Šakute pradurkite hericiumus, kad jie geriau sugertų aromatus.
Apšlakstykite grybus aliejumi. Sumaišykite ryžių actą, druską, saldžiąją papriką, kajeno pipirus ir granuliuotą česnaką. Grybus pamerkite į šį mišinį ir palikite marinuotis šaldytuve 1 dieną.
Tada marinuotus "Hericium" apkepkite iš abiejų pusių (pavyzdžiui, pasunkinę antrą keptuvę), kad gražiai apkeptų. Svarbu, kad grybai išliktų sultingi.
Paruoškite skrudinto česnako aioli. Nupjaukite česnako galvutės apačią, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais ir pašaukite į 170 °C temperatūros orkaitę kepti maždaug 35 minutes, kol česnakai suminkštės. Česnakus išspauskite. Sumaišykite česnakų pastą, sudėkite kiaušinių trynius ir įmaišykite aliejų. Taip pagaminsite majonezą. Galiausiai pagardinkite druska, pipirais ir trupučiu baltojo vyno acto.
Patiekite mėsainį ant paskrudintos bandelės su grybais, griežinėliais pjaustytais raudonaisiais svogūnais, lauko žalumynais ir kukurūzais.
Sudėtingumas Porcijų skaičius Paruošimo laikas Bendras laikas
Lengva y 440 min50 min