Pasirinkite šalį, į kurią norite, kad prekės būtų pristatytos. Tinklalapį atitinkamai pritaikysime, kad galėtumėte pasirinkti pristatymą ir sumokėti už užsakymą.

Hamburgeris su marinuotu Hericchio ir keptu česnakiniu aioli

Hamburgeris su marinuotu Hericchio ir keptu česnakiniu aioli

7. Hamburgerio kopija

Sudedamosios dalys:

4 didesni džiovinti Hericium grybai

4 mėsainių bandelės

2 raudonųjų svogūnų

125 g avinžirnių salotų

60 g kukurūzų agurkų

Marinato ingredientai:

aliejus

ryžių actas

druskos

saldžiosios paprikos

Kajeno pipirai

granuliuotas česnakas

Česnakų aioli ingredientai:

1 česnako skiltelė: 1 česnako skiltelė.

3 kiaušinių tryniai

aliejaus

druskos

pipirų

baltojo vyno acto

Procedūra:

Džiovintus Hericium grybus pamirkykite karštame vandenyje ir palikite, kad suminkštėtų. Po 30 minučių nuspauskite vandens perteklių. Sudėkite juos į sandarų indą. Šakute pradurkite hericiumus, kad jie geriau sugertų aromatus.

Apšlakstykite grybus aliejumi. Sumaišykite ryžių actą, druską, saldžiąją papriką, kajeno pipirus ir granuliuotą česnaką. Grybus pamerkite į šį mišinį ir palikite marinuotis šaldytuve 1 dieną.

Tada marinuotus "Hericium" apkepkite iš abiejų pusių (pavyzdžiui, pasunkinę antrą keptuvę), kad gražiai apkeptų. Svarbu, kad grybai išliktų sultingi.

Paruoškite skrudinto česnako aioli. Nupjaukite česnako galvutės apačią, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais ir pašaukite į 170 °C temperatūros orkaitę kepti maždaug 35 minutes, kol česnakai suminkštės. Česnakus išspauskite. Sumaišykite česnakų pastą, sudėkite kiaušinių trynius ir įmaišykite aliejų. Taip pagaminsite majonezą. Galiausiai pagardinkite druska, pipirais ir trupučiu baltojo vyno acto.

Patiekite mėsainį ant paskrudintos bandelės su grybais, griežinėliais pjaustytais raudonaisiais svogūnais, lauko žalumynais ir kukurūzais.

Sudėtingumas Porcijų skaičius Paruošimo laikas Bendras laikas

Lengva y 440 min50 min