Pasirinkite šalį, į kurią norite, kad prekės būtų pristatytos. Tinklalapį atitinkamai pritaikysime, kad galėtumėte pasirinkti pristatymą ir sumokėti už užsakymą.

Alkūnės

Alkūnės

6. Lokės kopijos

Sudedamosios dalys:

60 g džiovintų Agaricus grybų

450 g bulvių

150 g paprastų miltų

50 g graikinių riešutų

250 g abrikosų

100 g cukraus

20 ml baltojo vyno acto

mėtos

sviestas

žiupsnelis druskos

400 g grietinės

30-50 g uogienės pagal skonį

Procedūra:

Išvirkite bulves su lupenomis pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, ir atvėsinkite. Bulves nulupkite, smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su miltais ir druska.

Keptuvėje svieste apkepkite nesmulkintus grybus, suberkite riešutus, 50 g cukraus ir leiskite jiems karamelizuotis, tada supilkite baltojo vyno actą.

Abrikosus perpjaukite pusiau ir pakepinkite keptuvėje. Apibarstykite 50 g cukraus ir karamelizuokite.

Bulvių tešlą padalykite į mažesnius gabalėlius ir iškočiokite į blynelius, kepkite juos sausoje keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą, ir apšlakstykite ištirpintu sviestu.

Įdarui paruoškite grietinę su mėgstama uogiene (pavyzdžiui, aviečių uogiene, kurią naudojome mes).

Patiekite su karamelizuotais grybais, abrikosais ir šviežiomis mėtomis.

Sudėtingumas Porcijų skaičius Paruošimo laikas Bendras laikas

lengva y 430 min40 min