Pirmadieniais-penktadieniais 7:00-15:00
Visi produktai
1 l dašio sultinio
115 g raudonosios miso pastos
80 g tofu
25 g wakame jūros dumblių
1 pavasarinis svogūnas
2 ridikėliai
druskos
Reikės: 1 gabalėlio kombu jūros dumblių
1 l vandens
1 saujos bonito žuvies dribsnių (katsobushi)
50 g džiovintų šitake grybų
Džiovintus šitake grybus 30 minučių pamirkykite karštame vandenyje.
Tada į puodą su vandeniu 30 minučių įdėkite kombu dumblius ir susmulkintus Shiitake. Prieš pat užverdant įberkite bonito dribsnių ir palikite bent 10 minučių. Perkoškite sultinį per sūrio audinį. Šitakių grybus atidėkite į šalį, nuplaukite ir grąžinkite į sultinį.
Dar kartą pašildykite dašio sultinį ir įpilkite miso pastos, vos užvirus. Daugiau sultinio nevirkite. Sriubą dar kartą perkoškite ir pagardinkite druska.
Į dubenį sudėkite kubeliais supjaustytą tofu, wakame dumblius, susmulkintą svogūną ir plonais griežinėliais supjaustytus ridikėlius. Supilkite sultinį.
Sudėtingumas Porcijų skaičiusPasiruošimo laikas Bendras laikas
lengva 4 30 min 50 min