Pasirinkite šalį, į kurią norite, kad prekės būtų pristatytos. Tinklalapį atitinkamai pritaikysime, kad galėtumėte pasirinkti pristatymą ir sumokėti už užsakymą.

Miso sriuba

Miso sriuba

1. Miso sriubos kopija

Sudedamosios dalys:

1 l dašio sultinio

115 g raudonosios miso pastos

80 g tofu

25 g wakame jūros dumblių

1 pavasarinis svogūnas

2 ridikėliai

druskos

1 l dašio sultinio reikės:

Reikės: 1 gabalėlio kombu jūros dumblių

1 l vandens

1 saujos bonito žuvies dribsnių (katsobushi)

50 g džiovintų šitake grybų

Procedūra:

Džiovintus šitake grybus 30 minučių pamirkykite karštame vandenyje.

Tada į puodą su vandeniu 30 minučių įdėkite kombu dumblius ir susmulkintus Shiitake. Prieš pat užverdant įberkite bonito dribsnių ir palikite bent 10 minučių. Perkoškite sultinį per sūrio audinį. Šitakių grybus atidėkite į šalį, nuplaukite ir grąžinkite į sultinį.

Dar kartą pašildykite dašio sultinį ir įpilkite miso pastos, vos užvirus. Daugiau sultinio nevirkite. Sriubą dar kartą perkoškite ir pagardinkite druska.

Į dubenį sudėkite kubeliais supjaustytą tofu, wakame dumblius, susmulkintą svogūną ir plonais griežinėliais supjaustytus ridikėlius. Supilkite sultinį.

Sudėtingumas Porcijų skaičiusPasiruošimo laikas Bendras laikas

lengva 4 30 min 50 min