Pirmadieniais-penktadieniais 7:00-15:00
Visi produktai
40 g džiovintų Reishi grybų
10 lašų Maitake tinktūros
40 g citrinžolių
1 l vandens
6 gervuogės / gėrimas
40 ml slyvų brendžio
20 ml citrinų freshe
ledo
Užvirinkite 1 l vandens, 40 g citrinžolių ir 40 g Reishi grybų. Virkite apie 10 minučių. Nukoškite ir palikite 10 minučių atvėsti šaldytuve.
Į stiklainį įdėkite 4 didesnes gervuoges ir lengvai sutrinkite. Stiklinę pripildykite ledu, įpilkite vieną šlakelį (40 ml) slyvų brendžio, nedidelį šlakelį (20 ml) citrinų freshe ir užpilkite atvėsinta citrinžolių arbata bei Reishi grybu.
Galiausiai įlašinkite 10 lašų Maitake tinktūros.
Papuoškite likusiomis gervuogėmis ir patiekite.