Pasirinkite šalį, į kurią norite, kad prekės būtų pristatytos. Tinklalapį atitinkamai pritaikysime, kad galėtumėte pasirinkti pristatymą ir sumokėti už užsakymą.

Taco de birria su Maitake

Taco de birria su Maitake

5. Taco de birria su Maitake kopija

Kukurūzų paplotėlių ingredientai:

Kukurūzų miltai: 280 g masa harina kukurūzų miltų (jei negalite jų gauti, galite naudoti 170 g paprastų kukurūzų miltų).

110 g paprastų kvietinių miltų

200 ml drungno vandens

žiupsnelis druskos

Sudedamosios dalys jautienos džiūvėsėliams:

Reikės: 800 g jautienos krūtininės dalies.

50 g džiovintų Maitake grybų

400 g baltųjų svogūnų

1,5 l jautienos sultinio

500 g pomidorų polpa

15 g džiovintų aitriųjų paprikų

raudonojo vyno acto

druskos

pipirai

meksikietiško raudonėlio

lauro lapas

prieskonių

20 g sviesto

saulėgrąžų aliejaus

Salsa verde ingredientai:

1 skardinė pomidorų: 1 skardinė pomidorų

šviežių žalių jalapeño paprikų

1 baltojo svogūno

1 šviežia kalendra

cukranendrių cukraus

Kukurūzų paplotėlių procedūra:

Sumaišykite miltus ir druską. Įpilkite vandens ir rankomis užminkykite tešlą, kad ji neliptų prie rankų, bet nebūtų per sausa. Padalykite į vienodo dydžio rutuliukus, iškočiokite plonus blynelius ir kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių (1-2 min.), kol blyneliai išsipūs ir taps auksinės spalvos.

Dėkite blynus į rankšluostėlį ir palikite garuoti. Blyneliai gražiai suminkštės ir juos bus lengva apdoroti.

Jautienos džiūvėsių gaminimo procedūra:

Džiovintus Maitake grybus 30 min. pamirkykite karštame vandenyje. Nusausinkite karštame vandenyje 30 minučių. Tada juos pakepinkite svieste ir atidėkite į šalį.

Mėsą pasūdykite, pagardinkite pipirais, apkepkite saulėgrąžų aliejuje, kad nusidažytų, ir atidėkite į šalį. Tada riebaluose pakepinkite smulkiai supjaustytą baltąjį svogūną ir sudėkite pomidorų polpą.

Sudėkite mėsą atgal į pomidorų pagrindą ir supilkite jautienos sultinį taip, kad mėsa būtų panardinta, įberkite lauro lapą, kvapiuosius pipirus ir meksikietišką raudonėlį (jo skonis stipresnis nei itališkojo).

Džiovintas aitriąsias paprikas pamirkykite karštame vandenyje ir palikite, kad suminkštėtų. Išimkite sėklas, sumalkite iki pastos su trupučiu raudonojo vyno acto ir vandeniu, kuriame mirko aitriosios paprikos. Pridėkite prie mėsos. Virkite 2-3 valandas, kol suminkštės. Išimkite mėsą, susmulkinkite šakute ir užpilkite pomidorų padažu.

Šiek tiek padažo atidėkite blynams paskrudinti.

Salsa verde procedūra:

Sudėkite pomidorus, šviežią žalią jalapeño, baltąjį svogūną, kalendrą ir šiek tiek cukranendrių cukraus į trintuvą ir sumaišykite.

Patiekti:

Blynelius pamerkite į pomidorų padažą ir apkepkite iš abiejų pusių. Ant blynų dėkite mėsos, tarkuoto čederio, smulkiai pjaustyto raudonojo svogūno, šviežių kalendrų, salsa verde, keptų Maitake ir laimo.

Sudėtingumas Porcijų skaičius Paruošimo laikas Bendras laikas

Sudėtinga t 4 50 min180 min